Τρόποι Πηρωμής
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa, MasterCard, Discover, American Express, ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής:

Αφού επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε στην ενότητα επιλογής τρόπου πληρωμής επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal ή Alpha Bank και αυτόματα ο υπολογιστής θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη σελίδα. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως σε όλους του μηχανισμούς πιστωτικών καρτών και ολοκληρώνετε την αγορά σας. Τώρα πλέον έχετε τη δυνατότητα επιλέγοντας πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω Alpha Bank να εξοφλήσετε το ποσό της αγοράς σε 3 άτοκες δόσεις (μόνο για τις ελληνικές κάρτες), αρκεί να επιλέξετε τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιθυμείτε.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στη τοποθεσία που έχετε δηλώσει, πληρώνοντας το αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής. Η μέθοδος αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός Ελλάδος. Η αντικαταβολή είναι Δωρεάν με τη μεταφορική Moymtzis

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά έως και €499 ενώ βάση του νόμου ν.3842/2010 από 23.12.2016 από 500€ και πάνω θα πρέπει οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών-καταναλωτών και επιχειρήσεων (για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών) να γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα προϊόντα της παραγγελίας δεσμεύονται και θα παραδοθούν εφόσον έχει γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού από το Clevertherm.

Είναι απαραίτητο ο Πελάτης να σκανάρει κα να αποστείλει με email την τραπεζική κατάθεση εντός 48 ωρών ενώ συγχρόνως, για να αποσταλούν τα προϊόντα θα πρέπει να έχει εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης στον αντίστοιχο λογαριασμό του Clevertherm.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζομένων του Clevertherm απαιτείται διάστημα 2-3 ημερών (ανάλογα τον Τραπεζικό οργανισμό) μέχρι να εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης. Συνεπώς η παραγγελία θα αποσταλεί μετά το περάς των 2-3 ημερών που απαιτείται.

Εάν η απόδειξη πληρωμής δεν αποσταλεί εντός 48 ωρών και το ποσό της κατάθεσης δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι:

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ- PIRAEUS BANK

Αρ. Λογαριασμού/Account No.: IBAN GR28 0171 5980 0065 9810 5003 891
Κύριος Δικαιούχος/ ΓΙΩΤΑΚΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο και Αριθμό παραγγελίας

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

Αρ. Λογαριασμού/Account No.: IBAN GR 7201409700970002002003034
Κύριος Δικαιούχος: ΓΙΩΤΑΚΗΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αιτιολογία/: Ονοματεπώνυμο και Αριθμό παραγγελίας

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Έχετε οποιαδήποτε ερώτηση;

Γράψτε μας στο info@clevertherm.gr 

ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2294401388

022032