Πολιτική Επιστροφών και Αλλαγών

Επιστροφή Προϊόντων

Για να αποδεχτούμε επιστροφή προϊόντος, πρέπει να πληρούνται τα παρακάτω κριτήρια:

  1. Απόδειξη ή Τιμολόγιο Παραγγελίας: Παρακαλούμε να προσκομίσετε την απόδειξη ή το τιμολόγιο της παραγγελίας σας.

  2. Κατάσταση Προϊόντος: Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.

  3. ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.
  4. Όλες οι επιστροφές είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός 14 ημερών με την ίδια εταιρία που παραλάβατε την παραγγελία σας (ΜΟΝΟ για την Ελλάδα).

Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Αλλαγή Προϊόντων

Για να πραγματοποιήσετε αλλαγή προϊόντος, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα αλλαγής εδώ και ακολουθήστε τα βήματα που θα λάβετε με ενημερωτικό email.

Τοποθετήστε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε μέσα στο πακέτο μαζί με την απόδειξη αγοράς που σας έχει σταλεί και συμπληρώστε τη φόρμα αλλαγής εδώ και ακολουθήστε τα βήματα που θα λάβετε με ενημερωτικό email.

Στην συνέχεια θα καλέσετε την μεταφορική εταιρία  που σας παρέδωσε την παραγγελία για να έρθει να πάρει το πακέτο την ώρα και την ημέρα που σας εξυπηρετεί αναφέροντας ότι πρόκειται για επιστροφή προς το Clevertherm Γιωτάκης Κωνσταντίνος Βασιλέως Γεωργίου Β 22 Τ.Κ. 19009 Ραφήνα.

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στις αποθήκες μας και εφόσον έχει ελεγχθεί και έχει γίνει αποδεκτή η επιστροφή σας.

Ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή/ μετά την αποστολή

Για να πραγματοποιήσετε ακύρωση της παραγγελίας , παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα ακύρωσης εδώ και ακολουθήστε τα βήματα που θα λάβετε με ενημερωτικό email.

Ακύρωση παραγγελίας μετά την παραλαβή

Με βάση τη κείμενη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις πωλήσεις εξ’ αποστάσεως για τη Προστασία τους καταναλωτή του 2013 – EU Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2013 (DSRs)- ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του, μετά τη συμπλήρωση του ειδικού εντύπου Υπαναχώρησης από συμβάσεις εκτός εμπορικού καταστήματος και εξ’ αποστάσεως παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα ακύρωσης εδώ και ακολουθήστε τα βήματα που θα λάβετε με ενημερωτικό email , εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που έχει γίνει η παραγγελία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Όταν επιστραφεί το δέμα σας στις εγκαταστάσεις του Clevertherm, εξετάζεται για να επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν έχει φθορές, δεν λείπουν εξαρτήματα  και είναι αχρησιμοποίητα. 

Είδη που έχουν καταστραφεί με υπαιτιότητα σας δεν αντικαθίστανται. Εφόσον η επιστροφή σας γίνει αποδεκτή, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στα προϊόντα που μας έχετε επιστρέψει, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στις αποθήκες μας. 

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει και η πληρωμή της παραγγελίας σας.


ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με τον ίδιο τρόπο που έχετε κάνει την πληρωμή της παραγγελίας σας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή θα πρέπει να δείτε το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε δηλώσει (ισχύει μόνο για τις παραγγελίες εντός Ελλάδος). Εάν έχετε κάνει την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας θα δείτε την επιστροφή χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα και εάν έχετε πληρώσει μέσω Paypal αντίστοιχα.

Εάν παρόλα αυτά δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων μέσα στο προκαθορισμένο διάστημα (όπως αναφέρεται παραπάνω), παρακαλούμε να ελέγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα ή το Paypal ή αλλιώς επικοινωνήστε με το αντίστοιχο φορέα, διότι συχνά μεσολαβεί ένα διάστημα μέχρι να επεξεργαστούν τις πληροφορίες.

Εάν έχετε κάνει τα παραπάνω και ακόμα δεν έχετε παραλάβει την επιστροφή χρημάτων τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνήστε μας στo 2294401388
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;
Έχετε οποιαδήποτε ερώτηση;

Γράψτε μας στο [email protected] 

ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2294401388

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα