Ποιότητα στη θέρμανση

Θερμοπομπoί GLAMOX

Η εταιρία μας CleverTherm δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης και κυρίως στο χώρο της ηλεκτρικής θέρμανσης, αναλαμβάνουμε  όλα τα θέματα που αφορούν ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις θέρμανσης σε οικίες, εξοχικές κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους.

Θέρμανση με έμφαση στην οικονομία χωρίς απώλεια στην ζέστη. Έξυπνη Οικονομική και ποιοτική θέρμανση. Στις καλύτερες τιμές της αγοράς, οι Θερμοπομποί GLAMOX ή Norel γίνονται δικοί σας με ελάχιστες απαιτήσεις στη συντήρηση και 5 χρόνια εγγύηση.

Μπορείτε να κάνετε online αγορές στο κατάστημα μας Clevertherm.Θα διακρίνετε μοναδικά συστήματα θέρμανσης και θερμοπομπών, πρόσθετες κατηγορίες συνοδευτικών προϊόντων που μπορούν να ολοκληρώσουν την τοποθέτηση τους σε οποιοδήποτε χώρο της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.Εξασφαλίστε οικονομία , ποιότητα αγοράζοντας και τοποθετόντας εύκολα Θερμοπομπούς Norel ακόμα και στους ποιο μικρούς χώρους.

Οι συσκευές άμεσης θέρμανσης με φυσική μετατροπή της θερμότητας ή αλλιώς θερμοπομποί είναι οι σωστές για εκείνους που εκτιμούν ιδιαίτερα την ησυχία, την αμεσότητα θέρμανσης αλλά και τo χαμηλό κόστος κατανάλωσης. Οι θερμοπομποί Norel στην πραγματικότητα είναι εντελώς αθόρυβες συσκευές. Επίσης παρέχεται μια ομοιόμορφα διαβαθμισμένη θέρμανση. Μπορούν να ενσωματωθούν αρμονικά σε κάθε κατοικία χάρη στον καλαίσθητο σχεδιασμό τους.

Clevertherm Θερμοπομποί Norel Glamox Αερόθερμα Βάσεις για ποιοτική και οικονομική θέρμανση

Οι θερμοπομποί είναι πλέον γνωστοί στο ελληνικό κοινό ως ένα αξιόπιστο και αποδοτικό σύστημα θέρμανσης, καταξιωμένο εδώ και δεκαετίες στην Ευρώπη και τις σκανδιναβικές χώρες.

Εξασφαλίζουν την άμεση και ποιοτική θέρμανση των χώρων, καθώς διατηρούν την ατμόσφαιρα υγιεινή χωρίς να την ξηραίνουν (σημαντικό για τα παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με αναπνευστικά προβλήματα και άσθμα). Είναι ουσιώδες ότι οι θερμοπομποί δεν εκπέμπουν ζεστό αέρα (δεν έχουν βεντιλατέρ) σε αντίθεση με τα αερόθερμα και τα κλιματιστικά και για αυτό δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα! Αντιθέτως αναδύουν μια γλυκιά ζέστη που διαχέεται στο χώρο αρμονικά δια της φυσικής ροής του αέρα.

Clevertherm Θερμοπομποί Norel Glamox Αερόθερμα Βάσεις για ποιοτική και οικονομική θέρμανση

Ο κάθε θερμοπομπός GLAMOX ή Norel λειτουργεί αυτόνομα, αφού έκαστος διαθέτει ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου. Έτσι επί παραδείγματι, τις κρύες νύχτες του χειμώνα θα μπορούσαμε να έχουμε σε λειτουργία αποκλειστικά τους θερμοπομπούς των υπνοδωματίων και σβηστούς (ή σε χαμηλή θερμοκρασία) του υπολοίπου σπιτιού εξοικονομώντας έτσι μεγάλα ποσά ενέργειας.
Το σύστημα θέρμανσης με θερμοπομπούς λειτουργεί τελικά ως κεντρική θέρμανση, αλλά με χαμηλή κατανάλωση, μικρότερο κόστος αγοράς, χωρίς συντήρηση, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το πλεονέκτημα της επιλεκτικής λειτουργίας των σωμάτων. Με άλλα λόγια, οι θερμοπομποί προσφέρουν μια “καθαρή”, ποιοτική και οικονομική θέρμανση.