Αξιόπιστη και συμφέρουσα έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ (Ηλεκτρολόγου)

Το ειδικό συνεργείο της εταιρείας μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για την έκδοση του Πιστοποιητικού της ΔΕΗ στις περιοχές της Ραφήνα Αττικής, Αρτέμιδα Αττικής, Πικέρμι Αττικής.

Γιατί είναι σημαντικός ο ηλεκτρολογικός έλεγχος;

Όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου και πρέπει να ελέγχονται για συνεχή συντήρηση και για σωστή λειτουργία του κυκλώματος. Αυτοί οι έλεγχοι ασφαλείας είναι κοινώς γνωστοί ως «περιοδική επιθεώρηση» ή «έκθεση κατάστασης ηλεκτρικής εγκατάστασης οικιακής χρήσης».

Ποιος πραγματοποιεί τον έλεγχο;

Ο έλεγχος γίνεται από ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρολόγο μηχανικό και κατά την διάρκεια του διαπιστώνεται τυχόν υπερφόρτωση του ηλεκτρικού κυκλώματος ή του εξοπλισμού σας, πιθανοί κίνδυνοι ηλεκτροπληξίας και επισημάνεται τυχόν έλλειψη γείωσης και ελαττωματικής ηλεκτρικής εργασίας. Οι έλεγχοι διεξάγονται επίσης σε καλωδιώσεις και σταθερό ηλεκτρικό εξοπλισμό για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλείς.

Τι είναι το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου;

Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου το οποίο εκδίδεται στο τέλος του ελέγχου, πέρα από βεβαίωση σωστής λειτουργίας, αποτελεί ακόμη την πλήρη αποτύπωση της εγκατάστασης με σαφή χωροθέτηση των πριζών και των διακοπτών στον εκάστοτε ηλεκτροδοτούμενο χώρο.

Πότε απαιτείται πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου;

Η συχνότερη περίπτωση στην οποία εμφανίζεται ανάγκη έκδοσης ΥΔΕ είναι κατά τη διαδικασία αλλαγής ονόματος ΔΕΗ ή μίσθωση ακινήτου. Επίσης, είτε μια εγκατάσταση ηλεκτροδοτείται για πρώτη φορά, είτε γίνεται επανασύνδεση του ρεύματος, η ανάγκη έκδοσης του πιστοποιητικού καθίσταται αναγκαία.

Επιπλέον, κάθε φορά που ένας ηλεκτρολόγος ολοκληρώνει οποιαδήποτε μορφή εργασίας ηλεκτρικής εγκατάστασης στο σπίτι σας, πρέπει να εκδίδεται ένα πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Είτε εγκαθιστάτε έναν νέο φούρνο, ένα κλιματιστικό είτε αντικαθιστάτε τον πίνακα διανομής ή τους διακόπτες φωτός, θα χρειαστείτε πιστοποιητικό από τον ηλεκτρολόγο που διαθέτετε.

Και τέλος, σε περίπτωση τροποποίησης ή αύξησης της συμφωνημένης ισχύς μετά από αίτηση του χρήστη, η ΔΕΗ κρίνει απαραίτητο την πιστοποίηση από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο.

Ποια είναι τα δικαιολογητικά για την έκδοση του πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου;

Για την έκδοση του πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου θα χρειαστεί αυτοψία στο χώρο από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρολόγο μηχανικό για την ταυτοποίηση της ορθής λειτουργίας του ηλεκτρικού κυκλώματος.

Το μόνο απαραίτητο έγγραφο που θα χρειαστεί να προσκομίσετε είναι ένας λογαριασμός ΔΕΗ ή οποιουδήποτε άλλου παρόχου ώστε να αντληθούν τα απαραίτητα στοιχεία της παροχής. Εάν τυχόν δεν υπάρχει λογαριασμός, αρκεί και ο αριθμός παροχής σας για την εύρεση του ρολογιού σας.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα